onsdag 4 mars 2009

Organiseringsutmaning del 7.

Fortsätter med pyssel.nets organiseringsutmaning!

Del 7 - Utstansat, Stickers och Rub-ons.

Utstansade saker, halvfulla stickersark, och rubonsalfabeten i alla möjliga och omöjliga format. Hur förvarar man för att komma ihåg att det finns när man behöver det? Hur förvarar du Thickers? De är ju rätt så stora ark som tar en hel massa plats. Dags att rensa igenom samlingarna och sortera dem i sådan ordning att vi kommer ihåg att vi har dem?

Utstansat.

För det mesta så stansar jag bara ut det jag behöver för stunden. Men om jag tex lånar en die och stansar ut ett gäng så lägger jag alltid det utstansade i en zip-påse och påsen i sin tur läggs i en liten blommig skokartong som är ganska välfylld vid det här laget. :)
Ofta när jag lånat en die och inte vet vilka färger jag vill ha så stansar jag ut av vanliga vita albumblad (om det inte är tex en gräs-die, den ska ju oftast vara grön) och sen färglägger jag de helt enkelt med ProMarkers.

Stickers - Rubons - Thickers.

Jag förvarar mina stickers, rubons och thickers etc. i två stycken Mackis från IKEA. Jag är verkligen nöjd med dem för de sväljer faktiskt en hel del. Nu har jag ju inte enorma mängder med ovanstående saker men för mig funkar dessa Mackis-förvaringar utmärkt och det är lätt att snabbt få en översikt och kunna bläddra fram till det man vill ha.

I övrigt har jag bara en mindre skokartong med lite smått som tex ark med enstaka bokstäver. Där får mina systerdöttrar botanisera när de är på besök och vill pyssla.

1 kommentar:

  1. Dom gammeldagsa klädnyporna, runda med ett "huvud, hittar du på panduro. Kjamis...

    SvaraRadera